Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Volonterski kuhar u Zambiji.

Filantropija

Marijini obroci nastoje izgraditi jake, dugoročne odnose s velikim donatorima, fondovima i zakladama, koji nas mogu podržavati vrlo velikodušnim darovima.

Te značajne donacije omogućavaju nam da dođemo do više djece u zajednicama pogođenima siromaštvom te pružimo nadu, nahranimo gladne, promičemo obrazovanje i ljudsko dostojanstvo. To nam također omogućava da planiramo unaprijed i proširimo se većom brzinom, a svoje aktivnosti učinimo još učinkovitijima.

Naša izričita usmjerenost na školsku prehranu povećava učinkovitost na svjetskoj razini, a naša obveza da održavamo troškove niskima rezultira time da se najmanje 93% svih donacija troši na programe prehrane. Zajedno s našim inzistiranjem na rigoroznoj odgovornosti u nadzoru svih naših programa, to znači da nam možete vjerovati da ćemo vaš dar utrošiti na najbolji mogući način.

Bez obzira na to dajete li nam donaciju bez ograničenja koju ćemo iskoristiti tamo gdje je najveća potreba ili odlučite podržati određeni projekt od posebnog interesa u jednoj od zemalja gdje radimo, vrlo smo zahvalni za svaku podršku koju nam dajete.

Naš tim vam može odgovoriti na sva pitanja koja možda imate i pomoći vam da prepoznate projekte kojima biste najradije pomogli.

U svom radu s velikim donatorima, fondovima i zakladama, Marijini obroci nastoje informirati o svim važnim aspektima preko redovitih izvješća i vijesti te, gdje je moguće, mogu pomoći oko posjeta projektima tako da iz prve ruke možete vidjeti životne promjene koje donose vaši darovi.

Da biste otkrili više o načinima na koji nam možete dati podršku preko vašeg fonda, zaklade, tvrtke ili osobnom donacijom, nazovite nas na 01/550 92 50 i tražite da razgovarate s nekim o filantropiji u Marijinim obrocima ili nam pošaljite e-mail.