Knjige i filmovi

Podržavatelj čita iz primjeraka knjige "Štala koja je nahranila milijun djece".

Knjige i filmovi

Kupnja jedne od naših knjiga za sebe ili prijatelja ne samo da je izvrstan dar, to je i sjajan način da podržite našu humanitarnu udrugu.

Zaronite dublje u rad Marijinih obroka i saznajte kako je započela i razvila se naša misija da smanjimo broj gladne djece u školi. Magnusove nadahnjujuće knjige pomažu nam širiti priču Marijinih obroka te dijeliti iskustva iz škola i zajednica kojima služimo dok prikupljamo sredstva za naš rad.

Baraka koja je nahranila dva milijuna djece

Baraka koja je nahranila 2 milijuna djece

Naša najprodavanija knjiga o maloj limenoj baraci u Škotskoj koja donosi nadu milijunima gladne djece diljem svijeta.

Baraka koja je nahranila milijun djece sada je dostupna kao nadopunjeno posebno izdanje, slaveći našu nevjerojatnu prekretnicu u prehrani 2 milijuna djece svakog školskog dana.

Daruj

Nakon gotovo 30 godina dobrotvornog rada i vodstva, Magnus ispituje ulogu filantropije i velikodušnosti u našim životima. Pročitajte snažnu i nadahnjujuću knjigu DARUJ, slaveći utjecaj milosrđa na sve naše živote saznajte kako čin dijeljenja pa čak i žrtvovanja može biti ključ za život pun radosti.

“Mi nismo sama dobrotvorna organizacija. Organizacija ne obavlja djela milosrđa – to rade individualci”.

Daruj

Niste ljubitelj čitanja? Nadahnite se našom zbirkom kratkih filmova.

Dijete 31

Doživite snagu svakodnevnog obroka dok naš izvršni direktor Magnus MacFarlane-Barrow posjećuje neke od zajednica u kojima djeca primaju Marijine obroke.

 

Ljubav dopire posvuda

Slijedite dirljivu avanturu holivudskog glumca Gerarda Butlera dok putuje u Liberiju i Haiti s osnivačem Marijinih obroka, Magnusom.

 

Generacija nade

Film o novoj generaciji koja je primala Marijine obroke dok su bili djeca, a sada grade svjetliju budućnost za sebe i svoje zajednice.

 

Hrana mijenja priču

Zajedno možemo napraviti razliku