Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Čime se bavimo

Službenica za prehranu u školi u Zambiji odmara se naslonjena na svoj motocikl.

Čime se bavimo

Jednostavna ideja koja pomaže smanjiti glad u svijetu

Marijini obroci su globalni pokret koje čine individulaci koji pomoću svojih talenata pomažu u borbi protiv gladi u svijetu koristeći jednostavnu ideju. Uvođenjem programa školske prehrane s nekim od najsiromašnijih svjetskih zajednica, Marijini obroci pomažu potaknuti djecu da dođu u učionicu – i daje im  energiju da se koncentriraju na nastavu – kako bi mogli steći obrazovanje koje im može pomoći da ostvare svijetliju budućnost.

Vidimo iz prve ruke, diljem svijeta, kako obećanje svakodnevnog obroka u školi može doista promijeniti život najsiromašnijoj djeci svijeta. Kada dijete više ne mora brinuti o tome kako pronaći svoj sljedeći obrok, ono može slobodno učiti, rasti i ostvariti svoj potencijal: hrana mijenja priču.

Predanost volontera omogućava da održimo niske troškove i da se najmanje 93% svih donacija usmjerava direktno na humanitarne aktivnosti. Vjerujemo da svatko može pridonijeti našoj misiji i potičemo one koji dijele našu viziju da ponude svoje vrijeme, novac, vještine ili molitve kako bi s ljubavlju doprli do onih koji doživljavaju posljedice ekstremnog siromaštva.

Gotovo svaki dio našeg rada ovisi o predanim volonterima: onima koji nam pomažu u isporuci školske prehrane u njihovim zajednicama i onima koji podižu svijest o našoj misiji da pomognemo razvoju pokreta i prehranimo više djece.

U suradnji s lokalnim zajednicama i obrazovnim ustanovama ostvarujemo naš program školske prehrane. Naše obroke kuhaju i poslužuju volonteri iz zajednice i, gdje god je to moguće, pripremaju se od lokalno proizvedene hrane, čime se podržava lokalno gospodarstvo.

Zajedno pomažemo promijeniti živote djece koja očajnički trebaju pomoć.

Hrana mijenja priču

Zajedno možemo napraviti razliku