Ako želite stupiti u kontakt, unesite svoje podatke u obrazac i
javit ćemo vam se čim budemo mogli.

1

Kako se zovete?

2

Kako možemo stupiti u kontakt s Vama?

3

Što biste željeli reći?

Kako želite da vas kontaktiramo?

Želimo vam slati informacije o najnovijim vijestima, molbama za donacije, ostalim načinima kako se možete uključiti te o tome kako vaša podrška donosi nadu gladnoj djeci svakog školskog dana.

Obećajemo da će vaši podaci ostati sigurni i nikada ih nećemo dati drugim organizacijama koje bi to koristile za svoje potrebe. U Pravilima zaštite privatnosti detaljno je opisano koji se osobni podaci obrađuju i sve svrhe su detaljno opisane. Možete se odjaviti ili promijeniti postavke u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate.

Morate imati najmanje 16 godina da biste se prijavili za našu mailing listu, ali slobodno nas kontaktirajte na info@marysmeals.hr ako želite doznati ostale načine kako se djeca mlađa od 16 godina mogu uključiti.

Želim primati obavijesti o Marijinim obrocima:

E-mailom

Vaša privatnost

Koristeći se ovom web stranicom prihvaćate naše Uvjete i pravila korištenja koja, zajedno s našim Pravilima zaštite privatnosti i Pravilima o kolačićima, određuju kako pohranjujemo i obrađujemo vaše podatke.

Vašim će se podacima koristiti samo Marijini obroci Hrvatska i Mary's Meals International (i partneri koji rade u naše ime) kako bi vam pružili traženu uslugu.

Molimo potvrdite da niste robot

  • Ilica 29

  • 10000 Zagreb

  • Croatia