Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Učenici i zaposlenici OŠ Antuna Kanižlića kreću sa školskog igrališta

U izazovu „Pokreni se za obroke” pretvorili smo svoje korake u obroke za 282 djece

Kroz naš izazov „Pokreni se za obroke”, koji je ove godine trajao od 5. do 30. rujna, uspješno smo došli do cilja. Raznim sportskim aktivnostima skupili smo 13.358,52 km te time premašili 10.423,97 km koliko dijeli Hrvatsku od Malavija.

Objavljeno

Kroz naš izazov „Pokreni se za obroke”, koji je ove godine trajao od 5. do 30. rujna, uspješno smo došli do cilja. Raznim sportskim aktivnostima skupili smo 13.358,52 km te time premašili 10.423,97 km koliko dijeli Hrvatsku od Malavija. Zajedničkim snagama sudionika i podupiratelja osigurani su godinu dana obroci za 282 djece u školskoj kuhinji „Lijepa Naša, Croatia”.

Tijekom izazova obradovao nas je veliki broj fotografija sudionika iz škola i vrtića, planinara, hodočasnika i svih onih koji su darovali svoje korake kroz razne aktivnosti.

Zajedništvom i suosjećanjem  ujedinili smo se s ciljem da pomognemo djeci u potrebi i osiguramo im obroke.

Podršku u ovom izazovu pružila je i grupa Parni valjak, na čemu smo im iznimno zahvalni. Kroz 4 tjedna objavljivali smo na našim Facebook i Instagram profilima priče djece iz Malavija, videa iz naših kuhinja te sudionike koji su darovali svoje kilometre za djecu Marijinih obroka.

Djeca sjede na kamenu ispod drveta na koji je pričvršćena ploča

 

Novost je ove godine da smo vas putem našeg web projekta poticali da pratite priče nekih od naših sudionika i budete sponzor njihovih kilometra. Neki od njih su: 89-godišnji Juraj Keglević koji svojim neumornim duhom uvelike doprinosi motivaciji drugih; troje prijatelja koji su se iz Hrvatske zaputili na Camino put i darovali svoje korake za Marijine obroke te obitelj Železnjak koja će s prijateljima i rodbinom i ove godine podržati izazov kroz akciju pečenja kestenja.

Vaša motivacija, svaki prijeđeni korak i kilometar bili su uistinu nadahnjujući!

To pokazuje činjenica da smo ove godine prešli više kilometara i potaknuli veći broj sudionika da daruje pokrete i obroke djeci.

Nadamo se da ćete i iduće godine svojim aktivnostima poduprijeti sljedeće dijete i zajedno s nama nastaviti pretvarati svoje kilometre u tople školske obroke.

 Od srca hvala svima u ime djece iz školske kuhinje „Lijepa Naša, Croatia”!