Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Majka drži dijete koje spava u marami na leđima

Kroz kampanju “Majci za ljubav” osigurani su godinu dana obroci za 160 djece!

Povodom Majčinog dana izrazili smo zahvalnost majkama za hrabrost, nježnost, snagu, toplinu i život darujući u njihovo ime obroke koji mijenjaju živote najsiromašnijoj djeci svijeta.

Objavljeno

Povodom Majčinog dana izrazili smo zahvalnost majkama za hrabrost, nježnost, snagu, toplinu i život darujući u njihovo ime obroke koji mijenjaju živote najsiromašnijoj djeci svijeta. U kampanji “Majci za ljubav” koja je trajala od 22. travnja do 12. svibnja, donacijama su osigurani školski obroci za 160 djece!

Tijekom kampanje su se mogle naručiti čestitke uz koje smo slali balzam za usne našeg sponzora Zorina mast. Na društvenim mrežama smo podijelili priče majki volonterki iz Hrvatske i programskih zemljama, poticaje naših talentiranih glazbenika Albine i Ante Casha, te zanimljive recepte  poznatih kuhara Suzi Josipović, Luke Nižetića i Sanje Mijac. 

Majka sa svojih troje djece

U ime majki čija su djeca dobila školske obroke, zahvaljujemo svim podupirateljima koji su sudjelovali i omogućili djeci da primaju Marijine obroke. Jedno od tih majki je i Fitsum iz Etiopije, samohrana majka četvero djece kojoj Marijini obroci pružaju tračak nade u nedaćama s kojima se bori. Njena kći Aradech jedno je od djece koja prima školske obroke, a Fitsum kaže: „Nadam se da će učiti i da njihovi životi neće biti kao moj. Želim vidjeti da imaju bolji život od mene“. Samo 22 eura dovoljna su da možemo osigurati jednom djetetu godinu dana obrok u školi.

“Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek.” – nepoznati autor

Ovog Majčinog dana ljubav vaše majke došla je do druge strane svijeta, nastanila se u srcu gladnog djeteta i u srcu njegove majke koja ne može svome djetetu pružiti niti ono najosnovnije. Hvala svima koji su u ovoj kampanji darovali svoje majke i tako osigurali Marijine obroke za najsiromašniju djecu svijeta.

Majka drži dijete u rukama, a drugo stoji ispred nje