Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Djeca drže papire na kojima piše hvala vam na engleskom jeziku

Kroz kampanju „Hrana je ljubav“ osigurali smo obroke za 249 djece

Ovog ljeta, kroz osam tjedana u ljetnoj kampanji „Hrana je Ljubav” predstavili smo naših osam kuhinja u Liberiji i podijelili s vama životne priče djece

Objavljeno

Ovog ljeta, kroz osam tjedana u ljetnoj kampanji „Hrana je Ljubav” predstavili smo naših osam kuhinja u Liberiji i podijelili s vama životne priče djece. Vjerujemo kako vas je dirnula jedna od priča o dvadesetjednogodišnjaku Waharbu koji se zbog životnih okolnosti nije mogao obrazovati u djetinjstvu. U školskim kuhinjama volonteri Marijinih obroka koji su roditelji, djedovi i bake s ljubavlju pripremaju hranu, a njihove priče ste također mogli pratiti i na našim društvenim mrežama.

Djeca u redu čekaju primanje svoga obroka od volonterke

Kampanju je podržao Menue Bainda, voditelj za komunikacije i sponzoriranje škola Marijinih obroka Liberia, a podršku nam je dao i poznati hrvatski sportaš Vedran Kožulj te bračni par baletani Lucija Radić Palinko i Kornel Palinko, na čemu smo im iznimno zahvalni.

U širenju priče o djelovanju Marijinih obroka pomogle su nam donacije za darove kao što su: ruksak, ručnik i naše knjige, te su olakšale terete s kojima se nose mališani i njihove obitelji. Najljepše od svega je što ste kroz darove omogućili djeci odlazak u školu sa sigurnošću da će ih tamo dočekati topli obrok koji će im pomoći da budu koncentrirani na nastavi.

Djevojčica i dječak sjede u školskoj klupi držeći bilježnice i smješkaju se kameri

Činjenice da je Liberija jedna od najsiromašnijih zemalja na svijetu i da oko 40 % obitelji nema dovoljno hrane za sebe i djecu, a posebice za obrazovanje i zdravstvene usluge, potaknule su nas da zajedno učinimo nešto više za djecu.

Od srca zahvaljujemo svima koji su i najmanjom donacijom pomogli u uspjehu naše ljetne kampanje i pružili nadu te učinili znatnu promjenu u životima najsiromašnije djece.

 

Zajedno smo darovali nadu djeci kroz hranu koja je ljubav!