Djeca drže papire na kojima piše hvala vam na engleskom jeziku

Kroz kampanju „Hrana je ljubav“ osigurali smo obroke za 249 djece

Ovog ljeta, kroz osam tjedana u ljetnoj kampanji „Hrana je Ljubav” predstavili smo naših osam kuhinja u Liberiji i podijelili s vama životne priče djece

Objavljeno

Ovog ljeta, kroz osam tjedana u ljetnoj kampanji „Hrana je Ljubav” predstavili smo naših osam kuhinja u Liberiji i podijelili s vama životne priče djece. Vjerujemo kako vas je dirnula jedna od priča o dvadesetjednogodišnjaku Waharbu koji se zbog životnih okolnosti nije mogao obrazovati u djetinjstvu. U školskim kuhinjama volonteri Marijinih obroka koji su roditelji, djedovi i bake s ljubavlju pripremaju hranu, a njihove priče ste također mogli pratiti i na našim društvenim mrežama.

Djeca u redu čekaju primanje svoga obroka od volonterke

Kampanju je podržao Menue Bainda, voditelj za komunikacije i sponzoriranje škola Marijinih obroka Liberia, a podršku nam je dao i poznati hrvatski sportaš Vedran Kožulj te bračni par baletani Lucija Radić Palinko i Kornel Palinko, na čemu smo im iznimno zahvalni.

U širenju priče o djelovanju Marijinih obroka pomogle su nam donacije za darove kao što su: ruksak, ručnik i naše knjige, te su olakšale terete s kojima se nose mališani i njihove obitelji. Najljepše od svega je što ste kroz darove omogućili djeci odlazak u školu sa sigurnošću da će ih tamo dočekati topli obrok koji će im pomoći da budu koncentrirani na nastavi.

Djevojčica i dječak sjede u školskoj klupi držeći bilježnice i smješkaju se kameri

Činjenice da je Liberija jedna od najsiromašnijih zemalja na svijetu i da oko 40 % obitelji nema dovoljno hrane za sebe i djecu, a posebice za obrazovanje i zdravstvene usluge, potaknule su nas da zajedno učinimo nešto više za djecu.

Od srca zahvaljujemo svima koji su i najmanjom donacijom pomogli u uspjehu naše ljetne kampanje i pružili nadu te učinili znatnu promjenu u životima najsiromašnije djece.

 

Zajedno smo darovali nadu djeci kroz hranu koja je ljubav!