Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Djevojčica oblikuje srce od dlanova

Kampanjom „Naša ljubav hrani” osigurali smo obroke za 138 djece

Dijeleći ljubav s vašim voljenim osobama i pritom sudjelujući u našoj kampanji zajedno s nama ste stvarali svjetliju budućnosti za djecu u nekim od najsiromašnijih zajednica na svijetu.

Objavljeno

Ljubav prema djeci u najsiromašnijim zajednicama svijeta i ovog Valentinova potaknula je mnogobrojne podupiratelje Marijinih obroka da se uključe u našu valentinovsku kampanju, koja se  odvijala od 29. siječnja do 14. veljače. Donacijom za čestitku i čokoladu u iznosu godišnje prehrane za jedno ili više djece osigurani su godinu dana školski obroci za 138 djece.

Uvijek nas iznova iznenadi velikodušnost i odaziv za naše kampanje jer vaša dobrota nam omogućuje da održimo obećanje gladnoj djeci. Narudžbom valentinovskih čestitki za voljenu osobu omogućili ste da ljubav pronađe put u obliku školskog obroka do najsiromašnije djece u Beninu, Ekvadoru, Malaviju i Zambiji. 

Dijeleći ljubav s vašim voljenim osobama i pritom sudjelujući u našoj kampanji zajedno s nama ste stvarali svjetliju budućnosti za djecu u nekim od najsiromašnijih zajednica na svijetu. Dječak Herjok iz Kenije, kome je hrana promijenila život i donijela nadu u bolje sutra samo je jedan od mnogobrojnih primjera. Ljubav se dijeljenjem množi, u to smo se uvjerili i tijekom ove kampanje.

Dječak i djevojčica se drže za ruke

Ovog Valentinova zajedno smo darovali ljubav i nadu, kako našim voljenima tako i djeci koju je vaša ljubav nahranila! U ime djece čiji su svakodnevni školski obroci ovom kampanjom osigurani, zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem pomogli da se djeci daruje ljubav u obliku hrane, ali i potrebnog obrazovanja. Samo 22 eura dovoljna su da jednom djetetu osiguramo godinu dana obrok u školi.

Kampanju su podržali Hedona d.o.o., Križevci, donacijom čokolada koje su ručno izradile osobe s invaliditetom, pjevač Stjepan Lach te influenceri Eva Vukina, Slavica de Jong i Monika Žilavi, mnogi učenici i nastavnici osnovnih škola koji su izrađivali kreativne darove u obliku ukrasnih šalica, sapuna, srca i kartica, uživajući pritom u zajedništvu, ljubavi i osmijesima..

 

Djeca stoje u redu čekajući svoj obrok

U ime djece Marijinih obroka od srca hvala na svakoj donaciji i podršci!