Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Mary's Meals Croatia volunteers

Humanitarnim maskenbalima osigurali smo obroke za 48 djece u Siriji

Volonteri Marijinih obroka organizirali su humanitarne maskenbale kako bi pomogli potresom pogođenoj djeci u Siriji

Objavljeno

Volonteri Marijinih obroka organizirali su humanitarne maskenbale kako bi pomogli potresom pogođenoj djeci u Siriji, a ove godine događaji su bili na tri lokacije: u središtu Zagreba - Karaoke klub Praćka, u Splitu - Caffe bar Fregatte i u Slavonskom Brodu - Kuća Piva.  

Tema ovogodišnjeg maskenbala u Zagrebu i Slavonskom Brodu bila je „Crtići“, dok je u Splitu tema bila „Putuj kroz vrijeme s Marijinim obrocima“. Na maskenbalima smo uplovili u šareni i neočekivani svijet kostimirane zabave uz mnoštvo poznatih hitova, krafni, karaoke natjecanja i plesa s balonima.  

Ovogodišnji sudionici su bili veoma kreativni i iznenadili nas raznolikošću maski, a moglo se pronaći: Pčelica Maja, Bubimir,Batman,  Micky i Minni, Pocahontas, Bambi, Princeza, Zeko, Tom & Jerry, Frida, Dražen Petrović, Kleopatra i još mnoge lijepe maskirane osobe. 

Nedavni razorni potresi u Siriji uzrokovali su velike materijalne i ljudske gubitke. Kako bi pomogli stanovništvu u Siriji, volonteri Marijinih obroka organizirali su maskenbale sa željom da prikupe donacije za djecu koja su već u programu prehrane, ali i za onu djecu i odrasle osobe koje su u potrebi.  

Kroz bogate tombole i ulaznice na samim događajima skupljene su donacije koje će osigurati godinu dana obroke za 48 djece u Siriji.  

Tijekom večeri izabrali smo najbolje maske na sva tri događaja kako bi pohvalili kreativnost gostiju, te nagradili pobjednike s vrijednim darovima koje su osigurali sponzori. Druženje volontera i gostiju  proteklo je uz puno smijeha, pjesme, upoznavanja novih osoba te čineći mala djela ljubavi.  

Hvala volonterima na vremenu i zalaganju kako bi na događaju sve prošlo dobro, velikom broju sponzora na donacijama nagrada i tombola te svim sudionicima što su bili dio događaja.  

Kroz zanimljive fotografije pogledajte kako nam je bilo. 

Radujemo se sljedećem maskenbalu Marijinih obroka na još više lokacija u Hrvatskoj!