Mary's Meals Croatia volunteers

Humanitarnim maskenbalima osigurali smo obroke za 48 djece u Siriji

Volonteri Marijinih obroka organizirali su humanitarne maskenbale kako bi pomogli potresom pogođenoj djeci u Siriji

Objavljeno

Volonteri Marijinih obroka organizirali su humanitarne maskenbale kako bi pomogli potresom pogođenoj djeci u Siriji, a ove godine događaji su bili na tri lokacije: u središtu Zagreba - Karaoke klub Praćka, u Splitu - Caffe bar Fregatte i u Slavonskom Brodu - Kuća Piva.  

Tema ovogodišnjeg maskenbala u Zagrebu i Slavonskom Brodu bila je „Crtići“, dok je u Splitu tema bila „Putuj kroz vrijeme s Marijinim obrocima“. Na maskenbalima smo uplovili u šareni i neočekivani svijet kostimirane zabave uz mnoštvo poznatih hitova, krafni, karaoke natjecanja i plesa s balonima.  

Ovogodišnji sudionici su bili veoma kreativni i iznenadili nas raznolikošću maski, a moglo se pronaći: Pčelica Maja, Bubimir,Batman,  Micky i Minni, Pocahontas, Bambi, Princeza, Zeko, Tom & Jerry, Frida, Dražen Petrović, Kleopatra i još mnoge lijepe maskirane osobe. 

Nedavni razorni potresi u Siriji uzrokovali su velike materijalne i ljudske gubitke. Kako bi pomogli stanovništvu u Siriji, volonteri Marijinih obroka organizirali su maskenbale sa željom da prikupe donacije za djecu koja su već u programu prehrane, ali i za onu djecu i odrasle osobe koje su u potrebi.  

Kroz bogate tombole i ulaznice na samim događajima skupljene su donacije koje će osigurati godinu dana obroke za 48 djece u Siriji.  

Tijekom večeri izabrali smo najbolje maske na sva tri događaja kako bi pohvalili kreativnost gostiju, te nagradili pobjednike s vrijednim darovima koje su osigurali sponzori. Druženje volontera i gostiju  proteklo je uz puno smijeha, pjesme, upoznavanja novih osoba te čineći mala djela ljubavi.  

Hvala volonterima na vremenu i zalaganju kako bi na događaju sve prošlo dobro, velikom broju sponzora na donacijama nagrada i tombola te svim sudionicima što su bili dio događaja.  

Kroz zanimljive fotografije pogledajte kako nam je bilo. 

Radujemo se sljedećem maskenbalu Marijinih obroka na još više lokacija u Hrvatskoj!