Nakon dvije godine virtualnih utrka ponovno smo zajedno diljem Lijepe naše:
28. svibnja u Splitu te 29. svibnja u Zagrebu.

SPLIT

Šesta po redu humanitarna utrka Marijinih obroka Trčimo za obrok više održat će se u subotu, 28. svibnja 2022. na Splitskoj Rivi
Od 17 sati kreću prijave i podizanje startnih brojeva, a za sve koji se prijave putem online obrasca ta će procedura ići znatno brže. Preporučena kotizaciju za utrku je 40 kuna, iznos koji će osigurati svakodnevni topli obrok na mjestu obrazovanja za jedno dijete tijekom 3 mjeseca.  U 18 sati startat će dječje utrke na 150 i 300 metara, te utrka za odrasle. Nakon utrke slijedi sportsko druženje na kojem će se mladi sudionici uz dobru glazbu klape Neverinke i zabavni plesni sadržaj moći okrijepiti i uživati u našem programu.

Prijavite se za utrku u Splitu

 

 

ZAGREB

Tradicionalna osma po redu humanitarna utrka Trčimo za Dijete 31, pod sloganom 'Tvojih 5 za njihov svijet' održava se i na predivnom zagrebačkom Bundeku. Od 9 sati naši volonteri će spremno čekati sve trkače na prijavama i podizanju startnih brojeva, a svi koji se prijave putem on line obrasca također će brže do svog broja. Preporučena kotizacija za utrku od 70 kuna osigurat će jedno dijete svakodnevnim toplim obrokom na mjestu obrazovanja tijekom 6 mjeseci. Za pobjednike dječje i utrke za odrasle osigurane su vrijedne nagrade naših sponzora Amazinge, Zaksa i optike Visual. U 10 sati startat će dječja utrka na 800 metara. Nakon iste,slijedi sportsko druženje na kojem će se mladi sudionici uz dobru glazbu i zabavan sadržaj moći okrijepiti i uživati u sladoledu našeg sponzora Ledo.
Glavna utrka od 5 km kreće u 11 h.

 

Prijavite se za utrku u Zagrebu

 

Trkači će moći uživati u prirodi prekrasnog parka Bundek dok osvajaju svojih 5 kilometara za djecu koja čekaju svoj obrok.

 

Cilj ovih utrka je prikupljanje donacija koje osiguravaju prehranu djece u školama u nekim od najsiromašnijih država svijeta, a sve novosti možete pratiti na našim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Zahvaljujemo našim sponzorima, kojih je iz dana u dan sve više: Grad Split, TZ grada Splita, Cedevita, Tinkerlabs, Sitnice_hr, SRC Bundek, Ledo, Studenac, optika Visual, zlatarne Zaks, igraonica Amazinga, OOPG Mlađan, ZAMP i Julius Meinl.

Hvala i svima vama što neumorno podupirete Marijine obroke.

Vidimo se na Splitskoj rivi i zagrebačkom Bundeku!