U nedjelju 4. lipnja 2023. ponovno se, po deveti put, okupljamo na humanitarnoj utrci Marijinih obroka Trčimo za Dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet u Parku Bundek u Zagrebu.

Cilj ove utrke je proširiti priču i prikupiti donacije za Marijine obroke – jednostavno rješenje za glad u svijetu. Želimo da svako dijete na mjestu obrazovanja dobije svoj životno važan obrok, a danas upravo takve obroke prima više od 2,4 milijuna djece u nekima od najsiromašnijih zajednica svijeta.

Pozivamo Vas da pripremite udobnu obuću i odjeću te dođete u nedjelju provesti dan s Marijinim obrocima.

Naši volonteri spremno će Vas dočekati za informacijskim stolovima uz kavu našeg sponzora Juliusa Meinla. Volonteri će, na stolovima za prijave, nestrpljivo čekati i sve trkače koji će dati „svojih 5 za njihov svijet“. Svi oni koji se prijave preko obrasca, svoje startne brojeve moći će podići brže.

Preporučena donacija za kotizaciju utrke je 11 € što je dovoljno da bi jedno dijete primalo Marijine obroke 6 mjeseci. Start utrke za odrasle od 5 km je u 11 sati, a za najbrže trkače, u suradnji s našim sponzorima, pripremili smo vrijedne nagrade.

Osim zabavnog programa za mališane, koji će se održavati kroz cijelo vrijeme programa, u 10 sati započinje i dječja utrka na 800 m. Najbrže male trkače također očekuju zabavne i vrijedne nagrade naših sponzora. Sva djeca moći će se rashladiti i sladoledima našeg sponzora Ledo.

Za zabavni dio programa zadužen je Damir Kedžo.

Sigurni smo da će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe u bogatom programu kojega smo pripremili, stoga Vas pozivamo da okupite obitelj i dođete provesti prijepodne s nama i pomoći nam doći do sljedećeg djeteta koje čeka svoj obrok.

 

Prijavite se za utrku

 

Trkači će moći uživati u prirodi prekrasnog parka Bundek dok osvajaju svojih 5 kilometara za djecu koja čekaju svoj obrok, a sve novosti možete pratiti na našim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Zahvaljujemo našim sponzorima, kojih je iz dana u dan sve više: SRC Bundek, Grad Zagreb, ZAMP, Decathlon, EMPWR, Studenac d.o.o., Juluis Meinl, Zelena dječja kuća, Adorable, Heureka, Optika Visual, Amazinga, Muzej mamurluka, Frizerski salon Rio, Printeo, Duksa pizza, Ledo, Jabuka.hr, Jump2sport, Pago, Perrier i Pizza Poma nova.

Hvala i svima vama što neumorno podupirete Marijine obroke.

Vidimo se na Bundeku!