Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

LLogo kamapnje Hrana je ljubav i slika djece koja primaju svoje obroke u šalice

Hrana je ljubav

Sljedećih šest tjedana, u periodu od 17. lipnja do 28. srpnja, pozivamo vas da se uključite u našu ljetnu kampanju Hrana je ljubav tijekom koje vas želimo upoznati s načinom života djece i djelovanjem u Malaviju, državi u kojoj je započeo naš program školske prehrane i gdje su 2003. godine posluženi prvi Marijini obroci. Za vrijeme kampanje upoznat ćemo vas s naših 6 školskih kuhinja u kojima svakoga dana 10 878 djece prima svoj topli obrok.

Pripremili smo priče djece i volontera o tome kako se, s ljubavlju, u školskim kuhinjama kuha kaša od kukuruza i soje, obogaćena hranjivim vitaminima i mineralima. Ovo jelo lokalno je poznato kao likuni phala. Istraživanja pokazuju da je vjerojatnost sudjelovanja na nastavi za djecu u Malaviju 4,4 puta veća nego za onu djecu koja ne dobivaju Marijine obroke. Upravo ovi školski obroci koje poslužujemo pomažu djeci pri postizanju koncentracije i sudjelovanja na nastavi.

Našoj kampanji pridružila se i Ružica Maurus, pjevačica i glumica Kazališta Komedija koja vas poziva da se i vi uključite.

Pripremili smo vam darove poput ručnika za plažu Marijinih obroka, torbe Marijinih obroka i termosice koje možete naručiti preko obrasca koji se nalazi ispod teksta te donacijom pomoći da jedno ili više djece u Malaviju dobije životno važne obroke.

Darove možete preuzeti u jednom od naših info-centara: Zagreb (Ilica 29), Slavonski Brod (Petra Krešimira IV 2), Split (Ulica slobode 24) ili vam ih možemo poslati poštom.

Za sve informacije javite nam se putem elektroničke pošte na info@marysmeals.hr ili pozivom na broj 01 5509 250.

Hvala vam što želite biti dio priče koja mijenja živote djece te donacijom za darove poduprijeti rad Marijinih obroka u 6 školskih kuhinja u Malaviju.

 

U ime djece zahvaljujemo na svakom i najmanjem daru.

 

Pripremili smo za vas izbor darova iz naše kampanje Hrana je ljubav koje možete naručiti preko obrasca na dnu stanice, a ostale darove možete pogledati klikom na link.

Ručnici za plažu u žutoj i plavoj boji

Ručnik za plažu - 100x180 cm

Dostupne boje: žuta i plava

35 €

Knjiga Daruj

Knjiga "Daruj"

11 €

Bijela platnena torba s plavim logom i natpisom Hrana je ljubav

Platnena torba Hrana je ljubav

7 €

Plava termos boca s natpisom Marijini obroci, zdjelom i tekstom Hrana mijenja priču

Termos boca

11 €

Ručnik za plažu
Kako želite preuzeti Vašu narudžbu?