Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Plakat utrke Trčimo za Dijete 31 2024.

Trčimo za Dijete 31

U nedjelju 9. lipnja po deseti put, okupljamo se povodom humanitarne utrke Marijinih obroka Trčimo za Dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet u zagrebačkom parku Bundek. Cilj ove utrke je proširiti priču i prikupiti donacije za Marijine obroke – jednostavno rješenje za glad u svijetu. Želimo da svako dijete na mjestu obrazovanja dobije svoj životno važan obrok, a danas upravo takve obroke prima više od 2,4 milijuna djece u nekima od najsiromašnijih zajednica svijeta.

Zato vas pozivamo da pripremite udobnu obuću i odjeću te dođete u nedjelju provesti dan u prirodi s Marijinim obrocima. 

Naši volonteri spremno će vas dočekati na info stolovima ili vam skuhati kavu našeg sponzora Julius Meinla. Volonteri će, na stolovima za prijave, čekati sve trkače koji će dati „svojih 5 za njihov svijet“. Svi oni koji se prijave preko stotinke.hr svoje startne brojeve moći će podići brže.

Preporučena donacija za kotizaciju utrke je 11 € što je dovoljno da bi jedno dijete primalo Marijine obroke pola školske godine. Start utrke za odrasle od 5 km je u 10 sati, a za najbrže trkače, u suradnji s našim sponzorima, pripremili smo vrijedne nagrade.

Osim zabavnog programa za mališane koji će se održavati kroz cijelo vrijeme programa, u 11 sati započinje i dječja utrka na 800 m. Najbrže male trkače također očekuju zabavne i vrijedne nagrade naših sponzora. Sav prikupljen iznos od kotizacija i drugih donacija namijenjen je za školsku kuhinju “Zagreb, Hrvatska”, Benin, u kojoj 702 djece prima tople školske obroke. 

Za zabavni dio programa zaduženi su dječji zborovi Kikići i Genijalci te Filip Rudan.

Sigurni smo da će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe u zanimljivom programu kojega smo pripremili stoga vas pozivamo da okupite obitelj i dođete provesti prijepodne s nama i pomoći nam doći do sljedećeg djeteta koje čeka svoj obrok.

Sve novosti o utrci u Zagrebu možete pratiti na našim društvenim mrežama i Facebook događaju.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na utrci u Zagrebu, pridružite nam se na humanitarnim utrkama „Trčimo za obrok više“ 25. svibnja 2024. u Slavonskom Brodu ili 01. lipnja u Splitu.

Hvala svim našim sponzorima koji su podržali ove humanitarne događaje.

Vidimo se!

 

Slika na kojoj su loga svih sponzora utrke