Stvorite račun / Prijava

Osjećaj se kao kod kuće!

Trenutno pregledavaš našu hrvatsku stranicu, ali naša obitelj seže diljem svijeta.

Kako bi bio siguran da podržavaš lokalnu organizaciju Mary’s Meals, molim te odaberi svoju zemlju s popisa u nastavku.

Ako ne vidiš svoju zemlju, nemoj brinuti! Možeš koristiti naš Međunarodni site.

Vizual valentinovske kampanje

Naša ljubav hrani

 

Darujmo za Valentinovo djecu Marijinih obroka kojoj je ljubav najpotrebnija jer nemaju ni ono najosnovnije za život. 

Prava se ljubav daje bez da išta traži zauzvrat, a onaj koji daje, prima stostruko. Ljubiti svakog čovjeka, bez obzira tko on bio, odakle dolazi, gdje živi, što radi, smisao je svakoga od nas. Potaknuti ljubavlju prema najpotrebitijima, valentinovskom kampanjom želimo osigurati nove obroke.

Ljubav se može darovati i tako promijeniti živote djece u nekim od najsiromašnijih zajednica svijeta. Narudžbom valentinovske čestitke od 29. siječnja do 9. veljače 2024. u zamjenu za vašu donaciju u iznosu godišnje prehrane za jedno, dvoje, troje, četvero ili petero djece, dobit ćete prigodnu čestitku Marijinih obroka i čokoladu.

 

Čestitka za valentinovo i  čokolada na stolu

 

Rad Marijinih obroka omogućuje ljudima  koji su ujedinjeni oko iste misije da najučinkovitije pomognu onima koji žive u najsiromašnijim zajednicama svijeta. Dječaku Herjoku iz Kenije hrana mijenja život jer unatoč teškoćama s kojima se suočava u svakodnevnom životu, usredotočen je na učenje i nada se da će jednoga dana postati liječnik. Iz kuće izlazi u 6:30 ujutro kako bi pješačio do osnovne škole Border Farm gdje prima dnevni školski Marijin obrok. „Marijini obroci mi stvarno pomažu. Volim školu i volim učiti, ali ne bih imao energije da mi Marijini obroci ne osiguravaju hranu”, zaključuje. Tijekom naše kampanje moći ćete saznati više o životu Herjoka te pratiti poticajne objave na našim Facebook  i Instagram profilima.

Posebne poklone za dragu osobu s dvostrukom vrijednošću možete odabrati  među našim prigodnim darovima, a možete ih preuzeti u Info centrima Marijinih obroka u Zagrebu (Ilica 29), Slavonskom Brodu (Kralja Petra Krešimira IV. 2) i Splitu (Ulica slobode 24) ili ih možemo poslati poštom.


 

Obrok koji mi pružamo djeci darovan je iz ljubavi te nije samo hrana, nego znak velike dobrote. Darujmo za Valentinovo ljubav i nadu  jer naša ljubav hrani!  Samo 22 eura dovoljna su da jednom djetetu osiguramo godinu dana obrok u školi.

 Za sve dodatne informacije javite nam se na info@marysmeals.hr  ili na 01 5509 250.


 

Valentinovo nas podsjeća da smo jedni drugima tako dragocjeni.  

Želimo vam ljubavlju ispunjeno Valentinovo!

Vrsta čestitke:
Svoju čestitku preuzet ćete: