Mogućnosti volontiranja

Vaša pomoć za vrijeme slobodnog vremena, čak i ako je samo nekoliko sati tjedno vrijedan je doprinos našem radu.

Ovo su neki od načina na koje nam možete pomoći.

Ako želite saznati više o volontiranju za Marijine obroke, javite nam se e-mailom.

Postanite govornik

Posjetite škole, grupe, župe ili druge organizacije za kratke prezentacije o radu Marijinih obroka.

Ako želite iskazati svoj interes ili otkriti više o tome kako postati govornik Marijinih obroka, javite nam se.

Organizirajte prikazivanje dokumentarnih filmova

Naša tri dokumentarna filma inspirativan su način kako približiti Marijine obroke vašim prijateljima i obitelji. 
Generacija nade prekrasan je novi film koji donosi priče o nekoliko mladih ljudi, nakon što su kao djeca uživali u Marijinim obrocima, sada čine dio nove generacije koja pronalazi svoj glas i počinje graditi bolju budućnost.
Dijete 31 prati našeg osnivača i direktora Magnusa MacFarlanea-Barrowa dok putuje do naših projekata školske prehrane u Malaviju, Indiji i Keniji.
Ljubav dopire svuda prikazuje što se dogodilo kada je Gerard Butler zamijenio svjetla Hollywooda s učionicama na Haitiju i u Liberiji. Kroz film možete putovati s njim dok upoznaje stvarne heroje u samom srcu Marijinih obroka.

Ambasador u zajednici

Razglasite o Marijinim obrocima u svojoj zajednici na način koji vam odgovara. Velika pomoć je i kada samo razgovarate sa svojim prijateljima i susjedima o našem radu ili zatražite od njih da se prijave na naš bilten za redovito informiranje. Možete i distribuirati primjerke Djeteta 31 na javnim mjestima kao što su lokalne trgovine, stomatološke ili liječničke ordinacije, knjižnice i frizerski saloni.

Održite događanje za prikupljanje sredstava

Svako događanje za prikupljanje sredstava, bez obzira na to koliko je malo, ostavit će stvaran i dugotrajan utjecaj na najsiromašniju djecu svijeta i njihove obitelji.

Bez obzira na to planirate li peći torte, pakirati vrećice u lokalnoj trgovini, održati modnu reviju,naći sponzore za neki ludi poduhvat ili organizirati humanitarni sportski događaj, voljeli bismo znati za to i poslati vam naš paket za prikupljanje sredstava. Javite nam se.

Podijelite na društvenim mrežama

Pridružite nam se na Facebooku i slijedite nas na Instagramu i dijelite, lajkajte sve što objavimo. Jednostavno a efikasno!