Jeste li se ikada pitali kako je to biti superjunak? Došlo je vrijeme da saznate! Doznajte više slušajući kako Upile, jedna od mladih zvijezdi našeg kratkometražnog filma "Superjunaci Marijinih obroka" govori o tome kako snaga kaše pomaže promijeniti njezinu priču.

 

Snaga kaše

Često govorimo o tome kako je kaša korisna na moge dobre načine - ali ne vjerujte nam na riječ! Pogledajte pustolovine ovih mladih superjunaka i saznajte kako svakodnevna šalica kaše u školi pomaže promijeniti priču o njima i njihovoj zajednici baš svakog dana.

 

 

 

Na vama je red

Poziv svim superjunacima! I vi se možete uključiti i pomoći u borbi protiv gladi i siromaštva. Pridružite se globalnom pokretu i pomozite Marijinim obrocima da još većem broju djece na mjestu obrazovanja pruže dnevne obroke koji mijenjaju živote.

 

 

Još danas preuzmite naše nastavne materijale za superjunake kako biste poboljšali svoje kampanje prikupljanja sredstava i unijeli super zabavne aktivnosti u svoju učionicu. Unutra ćete pronaći radne listiće, priliku
da osmislite vlastitu masku superjunaka (savršen za vaš fantastični alter-ego) i odlične prijedloge kako možete pomoći djeci da promijene svoju priču.

 

 

                                                     

      Možeš napraviti                              Nevjerojatno                         Napiši vlastitu pjesmu

      vlastitu masku!                              pretraživanje riječi!                     superjunaka i više!