Generacija nade

https://www.youtube.com/embed/u3CWhWmtcEE

Pogledajte Generacija nade

Generacija nade prekrasan je novi film koji donosi priče o nekoliko mladih ljudi, nakon što su kao djeca uživali u Marijinim obrocima, sada čine dio nove generacije koja pronalazi svoj glas i počinje graditi bolju budućnost.

O Generaciji nade

Snimljen na lokacijama u Malaviju, na Haitiju i u Indiji, film Generacija nade pokazuje izvanrednu razliku koju primanje dnevnog obroka u školi može unijeti u živote djece koja odrastaju u nekim od najsiromašnijih zajednica na svijetu.

Generacija nade djelo je istog redatelja kao i Dijete 31, naš nagrađivani prvi film, te je nadahnuta pričama iz knjige našeg osnivača, Magnusa MacFarlanea-Barrowa, „Baraka koja je nahranila milijun djece.“

U ovom moćnom i nadahnjujućem polusatnom filmu, podupiratelji Marijinih obroka mogu na nov način susresti neku od one djece kojoj su tako velikodušno pomogli na putu do svjetlije budućnosti, dok ljudi koji se prvi put susreću s ovom važnom misijom mogu biti nadahnuti ovim prvim očaravajućim uvidom u rad naše organizacije koji mijenja živote.

Pogledajte Generacija nade

Organizirajte vlastito prikazivanje filma

Naručite već danas paket za prikazivanje filma i pomozite nam da podijelimo Generaciju nade s Vašim prijateljima, kolegama i zajednicama!

Bilo da se održava u Vašoj dnevnoj sobi, uredu, crkvi, lokalnom kinu ili dvorani mjesne zajednice, prikazivanje Generacije nade može nadahnuti ljude da se pridruže našoj misiji i pomognu nam doprijeti do sljedećeg gladnog djeteta koje čeka Marijine obroke.

Resursi

Preuzmite resurse koji će Vam pomoći da Vaše prikazivanje filma doživi velik uspjeh.

Pomozite nam da kažemo svijetu o Generacija nade