Daruj

Daruj - nova knjiga Magnusa MacFarlane-Barrowa dostupna na hrvatskom jeziku.

Ljubav i umijeće velikodušna življenja

Crpeći nadahnuće iz gotovo 30 godina dobrotvornog rada i vođenja, Magnus je napisao novu knjigu istražujući ulogu čovjekoljublja i darežljivosti u našim životima. Kao osnivač Marijinih obroka, prepoznaje urođenu dobrotu ljudi i svjedoči svakodnevnom velikom utjecaju kojeg mala djela ljubavi mogu imati.

U vremenu kada su neke dobrotvorne organizacije uzdrmane skandalima, a mnogi propituju njihovu djelotvornost u modernom dobu, Daruj nas vodi na putovanje ponovnog otkrivanja ljepote i preobražavajuću snagu autentičnog dobrotvornog rada.

Snažna i nadahnjujuća, ova knjiga slavi utjecaj dobrotvornog rada u životima svih nas, prikazujući kako djelo dijeljenja - čak i žrtva - mogu biti ključni za radosni život.


 

"Način na koji mi dobrotvorno djelujemo, definira nas kao pojedince. Način na koji potičemo i gajimo dobrotvorni rad oblikovat će budućnost našeg društva."

Magnus MacFarlane-Barrow

 

 

Svoj primjerak knjige možete potražiti u Informativnim centrima Marijinih obroka u Zagrebu, Požegi i Slavonskom Brodu ili putem poveznice.