Gerard Butler podržava Mary’s Meals i Dijete 31

Holivudski glumac Gerard Butler je jedan od mnogih poznatih ličnosti koje daju svoju podršku našem radu i filmu Dijete 31.

Gerard Butler u Liberiji

Filmska zvijezda Gerard Butler stavio je Hollywood na čekanje da bi obišao Liberiju i prvi put vidio Marijine obroke u akciji.

Gerard je posjetio nekoliko škola gdje smo se već organizirali i vidio je utjecaj koji dnevni obrok ima na zdravlje i razinu energije djece te na njihovu sposobnost učenja.

Glumcu su posebno dojmljivi bili trenuci kada je uskočio pomoći kuharima volonterima da pripreme i posluže obroke, podučavao razred siročadi, igrao nogomet s djecom, napunio kamion vrećama riže, posadio sjeme paprike i ananasa u školskom vrtu i plesao sa seljanima.

„Znam za Marijine obroke od 2010. godine, ali nisam imao pojma što stvarno znače“, rekao je Gerard, „dok nisam vidio što je moguće s ovom organizacijom te kakav utjecaj ona može imati na živote tolike djece.“

„Jedna od stvari koja me se dojmila tijekom ovog posjeta je snaga ljudskog dostojanstva, a ono što mi se sviđa kod Marijinih obroka je da se sve čini da se to dostojanstvo zadrži.

Open quote mark Vidio sam da puno tih zajednica postaje energičnije i življe i da Marijini obroci pomažu u stvaranju osjećaja zajedništva koji nadilazi sam program prehrane. Close quote mark
Gerard Butler, Glumac

Gerard je opisao svaki obrok kao „djelić dobročinstva i komadić ljubavi“ koji ide u srca djece.

„Vidim zajednice pune života, poštenja, topline, ljubavi i nade. Sve je to već bilo prisutno, ali Marijini obroci su kao mali prekidač koji sve to uključuje.

„Postoji tako izravna veza između donacije i hranjivog obroka za dijete i još puno više toga. Donatori mogu biti vrlo mirni znajući da njihov novac ide direktno za pomoć djeci.“

Pridružite se obitelji Mary's Meals.