Baraka koja je nahranila milijun djece

Jako smo uzbuđeni što je Baraka koja je nahranila milijun djece, koju je napisao naš osnivač i izvršni direktor Magnus MacFarlane-Barrow, sada dostupna i na hrvatskom jeziku.

Iz male barake u Dalmallyju, Argyll, 1992. godine Magnus je zatražio donacije pomoći za jednokratan put u ratom pogođenu Bosnu i Hercegovinu. Što se dogodilo u tjednima, mjesecima i godinama koje su uslijedile nije samo iznenadilo Magnusa već je nadahnulo desetine tisuća ljudi diljem svijeta da se priključe pokretu koji bi jednoga dana mogao stati na kraj gladi djece.

Baraka koja je nahranila milijun djece opisuje kako je do sada tekla ta izvanredna priča.

Upoznajte ljude koji su nadahnuli ovaj rad i zbog kojih je on rastao. Čitajte o malim djelima ljubavi koja su učinila ovaj rad mogućim. Saznajte kako, u svijetu gdje 61 milijun djece još uvijek ne ide u školu, rad Marijinih obroka tek počinje.

Open quote mark Nekima bi se moglo činiti čudnim, možda čak i glupim, zadržati sjedište jedne svjetske organizacije u naherenoj i otrcanoj baraci u zabačenom dijelu Škotske. Ali ovo mi mjesto pomaže da se podsjetim kako smo i zašto započeli ovaj posao. Close quote mark
Magnus MacFarlane-Barrow, Baraka koja je nahranila milijun djece

Baraka koja je nahranila milijun djece je dostupna