Sponzorirajte školu

Pomozite nam da dopremo do još djece i odredite cilj za svoje prikupljanje sredstava obećanjem da ćete pokriti troškove prehrane jedne cijele škole.

Zašto sponzorirati određenu školu?

To je odličan način da usredotočite svoje prikupljanje sredstava dok pomažete da programi školske prehrane obuhvate još najsiromašnije djece u svijetu.

Pojedinci, škole ili grupe mogu se povezati sa školom u Malaviju ili Liberiji gdje imamo naše najveće projekte. Cilj prikupljanja sredstava postavlja se ovisno o broju djece upisane u školu koju biste željeli sponzorirati, a onda sve ovisi o vama.

132.00kn x broj upisanih = cijela škola BEZ GLADI

Samo 132.00kn je potrebno za prehranu jednog djeteta Marijinim obrocima cijele godine, tako da biste se mogli iznenaditi koliko brzo možete promijeniti izglede cijele škole.

Dvostruka veza

Oni koji sponzoriraju školu primaju redovite vijesti o tome kako djeca napreduju, a uz to se i riječi po njihovom izboru napišu na znak postavljen na zidu školske kuhinje.

Taj znak je svakodnevni podsjetnik djeci da je obrok koji dobivaju i koji im mijenja živote dar i da vi vjerujete da ona zaslužuju svijetlu budućnost.

‘Osijek 031’ pomaže gladnoj djeci

Kad je Blaženka Sesar prvi put pogledala Dijete 31 , znala je da je pronašla ono što joj je nedostajalo u životu.

„Uz obitelj i druge životne obveze, uvijek sam željela nešto više“, objašnjava.

„Kad sam pogledala ovaj film, znala sam da je to to.“

S grupom Osječana različitih zanimanja , Blaženka se prijavila za našu kampanju Sponzorirajte školu.

Grupa koja se nazvala „Osijek 031“ , povezavši tim nazivom svoj grad koji nosi poštanski broj 31 000 i film Dijete 31 koji ih je inspirirao, organizirala je razne aktivnosti, od pjevanja na štandu i pravljenja kolača do koncerata za Marijine obroke.