Božićna kampanja Marijinih obroka i ove godine nudi mnoštvo prilika za druženje, upoznavanje, darivanje i ono najbitnije pomaganje potrebitima!

U ovom neizvjesnom vremenu, želimo vam uljepšati ove dane pripreme za Božić. Na našim lokacijama Infocentra u Zagrebu (Ilica 29) i Infocentra u Slavonskom Brodu (Petra Krešimira IV. br 2) čekaju vas brojni volonteri i voditelji Marijinih obroka. Atmosfera je vesela, kao i uvijek, a bit će i filmova o Marijinim obrocima, kokica, božićnih kolačića, kave, soka, kuhanog vina i puno dobrih ljudi. Dođite i saznajte što su Marijini obroci, kako djeluju, tko ih je i kada osnovao, a usput možete i kupiti poklon za Božić za Vaše najmilije. Uključite se u našu kampanju Love to live. Live to love. koja nas sve poziva da živimo život ispunjen ljubavlju.
Ima li veće ljubavi od darivanja onih najmanjih i najpotrebnijih?

Za vaš dar ljubavi izaberite naše darove koje smo pripremili za vas!

Dovoljno je samo 132 kn da bi jedno dijete primalo Marijine obroke svakog školskog dana tijekom cijele godine. Zato ovog Božića obraduj svoje najmilije darom dobrote prehranjujući tako gladnu djecu u njihovu čast. Budi i ti dio promjene u svijetu i budi prijatelj Marijinih obroka. Radosno Vas iščekujemo u našim Infocentrima!

 

Preuzmite i nadahnjujuća razmatranja za svaki tjedan adventa i kalendar koji će vam pomoći da se i duhovno pripremite za proslavu Božića. Za učenike osnovnih škola pripremili smo predstavu o Isusovu rođenju koja je prilagođena mlađim i starijim uzrastima.

Osim darova iz kampanje Love to live. Live to love., kao poklon ovog Božića dostupne su i Božićne darovne kartice.

 

Naručite Darovnu karticu

  •   
  •   
  •   
  •   
  •