Svjedočanstvo Marijinih obroka na 32. Mladifestu u Međugorju

"Svatko od nas ima nešto što može darovati - molitva, malo radosti i malo ljubavi. Možemo zajedno promijeniti ovaj svijet, možemo učiniti da svi budemo radosni i sretni."

Back to all stories | Posted on 13 September 21

32. Međunarodni molitveni festival mladih - Mladifest održan je od 1. do 6. kolovoza 2021. u Međugorju pod geslom ”Koje dobro moram činiti?”(Mt 19, 16). Cilj Mladifesta je pokazati mladima, ali i svijetu, da pravog odmora nema bez Boga, bez molitvenog zajedništva, bez čistog druženja u bratskoj ljubavi i bez žrtve. Čovjek je tako stvoren da ga odmoriti može samo njegov Tvorac. Čovjek je tako potrebit, da ga može ispuniti samo zajedništvo s braćom i sestrama u Duhu Svetom.

 

Marijini obroci su i ove godine pridonijeli tom zajedništvu. Naši su predstavnici, vlč. Josip Ulić, volonterka Petra Ćurlin, misionarka iz Benina s. Doroteja Đunđer te nacionalna koordinatorica Marijinih obroka Hrvatske Ana Abramović, pozvali mlade da se odazovu pozivu da čine dobro, da daju svoje vrijeme i talente za one u potrebi.

"Velika je radost i sreća kad možemo vidjeti koliko dobra činimo onima koji ne znaju i nemaju, onima koji su negdje daleko zaboravljeni. Svatko od nas ima nešto što može darovati - molitva, malo radosti i malo ljubavi. Možemo zajedno promijeniti ovaj svijet, možemo učiniti da svi budemo radosni i sretni." naglasila je s. Doroteja.

 

I ti možeš biti dio Marijinih obroka, možeš promijeniti život djeteta u potrebi. Pridruži se našoj misiji i pomozi nam da dođemo do sljedećeg gladnog djeteta koje čeka Marijine obroke.

 

Svjedočanstvo Marijinih obroka na 32. Mladifestu u Međugorju možeš pogledati na videozapisu, a još fotografija u galeriji.