Globalni pokret

Marijini obroci su globalni pokret kojeg podržavaju razni ljudi.

Ujedinjeni smo našom zajedničkom vizijom davanja dnevnog obroka na mjestu obrazovanja svakom djetetu kojem je to potrebno.

Naš pokret ne dijeli bogate od siromašnih, one koji daju od onih koji primaju. Svaki se doprinos jednako cijeni, od donacija u novcu koje kupuju hranu, do vremena utrošenog za kuhanje i posluživanje obroka u osiromašenim zajednicama.

Skoro svaki dio našeg rada ovisi o neplaćenim volonterima te naš pokret raste upravo preko njih.

Suradnici i neformalne skupine podupiratelja Marijinih obroka okupljaju se u cijelom svijetu kako bi prikupili sredstva i podigli svijest o našem radu. Takve skupine već postoje u Australiji, Austriji, Belgiji, Kanadi, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Irskoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Švicarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama.

Unatoč različitim podrijetlima, rasama, religijama, jezicima i okolnostima, smatramo se jednom velikom obitelji koja radi za ostvarivanje zajedničkog cilja.

Zajedno pomažemo preobraziti živote stotina tisuća siromašne djece diljem svijeta.

Open quote mark Marijini obroci su niz malih djela ljubavi. Ako ujedinite sve te male žrtve, stvara se nešto prekrasno. Close quote mark
Magnus MacFarlane-Barrow, Osnivač i Generalni Direktor Marijinih Obroka

Pridružite se obitelji Mary's Meals.