Radosni smo što ste nam se pridružili u gledanju našeg novog filma, inspirativnog i nadahnjujućeg…. Ljubav dopire svuda, koji uključuje Hollywoodskog glumca Gerarda Butlera.

Ponosni smo što vas možemo pozvati na ovu avanturu koja dira u srce gdje ćete doznati što se dogodilo kada je Gerard zamijenio svjetla Hollywooda s učionicama na Haitiju i u Liberiji. Kroz film možete putovati s njim dok upoznaje stvarne heroje u samom srcu Marijinih obroka.

Nadamo se da ćete uživati u Ljubav dopire svuda koliko smo i mi!

Pogledajte naš novi film

Pokrenite sada

Širite ljubav

Dijeljenjem filma što šire, pozvat ćete više ljudi u obitelj Marijinih obroka – a zajedno možemo doprijeti do još više gladne djece s hranjivim školskim obrocima, dajući im povjerenje u bolju budućnost.

Organizirajte Facebook party gledanja filma

Pozovite ljude na vlastito prikazivanje filma na Facebook.

Podijelite s obitelji i prijateljima

Podijelite poveznicu na film sa svojim prijateljima i obitelji putem emaila ili Whatsappa.

Koristite hashtag na društvenim mrežama #LjubavDopireSvuda

Širite priču na društvenim mrežama koristeći hashtag #LjubavDopireSvuda

Naš odgovor na Covid-19 na Haitiju i u Liberiji

Dok Covid-19 uzrokuje strah i nesigurnost diljem svijeta, naš je rad u zemljama poput Liberije i Haitija važniji nego ikada prije.

Dok su škole zatvorene, surađujemo s lokalnom zajendicom kako bismo omogućili obiteljima da nastave hraniti djecu u svojim domovima.

Na Haitiju, roditelji u područjima poput Gonaïves, Port-au-Prince, Mirebalais i Hinche pozvani su preuzeti pakete hrane iz škola njihove djece, održavajući socijalnu distancu i pranje ruku kao dio procesa preuzimanja.

Pomno smišljen plan osiguravanja sve djece u Liberiji s hranom u domovima je na snazi. Lokalni volonteri organiziraju distribuciju paketa hrane obiteljima djece koja bi inače primala Marijine obroke u školi.

Vaša nam podrška pomaže da nastavimo rad koji mijenja živote u ovim nepredvidivim vremenima.

Donirajte sada