Kriza u Siriji

DONIRAJTE ODMAH

Posljednje informacije

Kao što znamo, 6. veljače dva vrlo snažna potresa pogodila su Tursku i Siriju uzrokujući tragično velik broj poginulih i razornu strukturnu štetu.

Mnogi ljudi i dalje se nalaze pod ruševinama i sa svakim sljedećim satom, utrka za pronalaskom preživjelih postaje sve očajnija.

DONIRAJTE ODMAH

Naš rad u Siriji

Marijini obroci u bliskoj suradnji s pouzdanim  lokalnim partnerom za programe prehrane, Dorcasom, od 2017. godine osiguravaju obroke djeci u sirijskom gradu Aleppu.

U normalnim okolnostima, osiguravamo obroke za 5042 djece u 18 školskih ustanova.

 Međutim, budući da se mnoge škole sada koriste kao skloništa za one koji su izgubili svoje domove, djeca su za sada izvan nastave i ranjivija su nego ikad.

Stoga je od velike važnosti da do njih nastavimo dolaziti svakodnevnim obrokom i pružiti im ne samo hranu, već i nadu u budućnost. Dorcasov iskusni, visokokvalificirani tim stručnjaka već je mobiliziran  za odlazak u zajednice i svi smo odlučni održati obećanje svakom djetetu, ali trebamo vašu pomoć.

Možete pomoći

Vaše donacije mogu nam pomoći da donesemo nadu i stabilnost djeci Aleppa, dok radimo zajedno s našim lokalnim partnerom kako bismo donijeli olakšanje onima koji pate.

Za krizu u Siriji možete donirati na račun Marijinih obroka u Zagrebačkoj banci:

IBAN: HR7923600001102102666,  opis plaćanja: Kriza u Siriji.

Molimo vas, donirajte koliko možete već danas. Hvala!

DONIRAJTE ODMAH