Novac od CNN-ove nagrade bit će potrošen u Malaviju

Prošlog mjeseca imao sam čast da me CNN imenovao jednim od deset CNN-ovih heroja godine. Sada mogu s vama podijeliti još jednu dobru vijest i upoznati vas s nevjerojatnim financijskim aspektom nagrade. Budući da sam jedan od ovogodišnjih deset najvećih heroja, Mary’s Meals će dobiti nagradu u iznosu od 25 000 dolara.

Budući da je Mary’s Meals započeo u Malaviju, jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu, odlučio sam da ćemo taj novac potrošiti da hranimo djecu upravo tamo – u školama u kojima se širimo u provinciji Mwanza. U prosjeku nas košta 75 kn da hranimo jedno dijete u školi godinu dana, tako da ćemo tim novcem moći prehraniti barem 1763 djece sljedeće godine.

Glasujte za Mary’s Meals

To nije sve. Ako pobijedim na internetskom glasovanju i budem izabran kao ”heroj godine”, Mary’s Meals će dobiti još 100 000 dolara kao nagradu, što bi nam omogućilo da hranimo još 7 055 djece, u jednoj od naših 15 zemalja tijekom 2011. godine. Obavještavat ću vas o aktivnostima oko CNN-ovih heroja i reći vam više o školama i djeci koja će imati koristi od CNN-ove nagrade na ovom blogu. Nadamo se da ćete nam pomoći osigurati obroke za još dodatnih 7 055 djece tako da odvojite nekoliko trenutaka za mene i Mary’s Meals. Molim vas da proslijedite ovu poveznicu i potaknete svoje prijatelje, obitelji i kolege da nam i oni u tome pomognu. Glasujte ovdje (glasovanje je završeno)

Magnus MacFarlane Barrow

Share
Twit us Follow us on Facebook
Bottom logo

Hrvatska udruga Marijini obroci osnovana je u srpnju 2009